Een unieke belevenis

In 2013 voltrok ik mijn allereerste huwelijk en sindsdien ben ik verslingerd aan het vieren van de liefde. Mijn hart klopt voor intieme ceremonies op een bijzondere locatie. Voor ceremonies die nét even anders mogen zijn. 

Vertellen met pit, passie en vrolijkheid. Verhalen vertellen is mijn talent. Met ruim 10 jaar ervaring als trouwambtenaar voel ik me helemaal op mijn gemak op “het podium”. Verhalen vertellen is heel iets anders dan verhalen voorlezen;  Het is vertalen, aanvoelen en inspelen op wat er bij jullie en jullie gasten gebeurt. Een gevoelige snaar kunnen raken én goede grappen kunnen vertellen.

Jullie luisteren naar jullie eigen unieke love story waarmee ik  jullie weet  te raken, ontroeren en vooral ook hard laat lachen. Waar jullie in het  middelpunt staan, maar óók de liefde en het leven vieren met jullie gasten. We spreken vaak te weinig uit dat we elkaar waarderen en van elkaar houden en waarom we dat doen. Het is heel mooi om daar tijdens de ceremonie de tijd voor te nemen.

Mijn stijl is te omschrijven als recht uit het hart, met pit en een flinke dosis humor. Het mooiste compliment dat ik kan krijgen is als de gasten vragen of ik een vriendin van het bruidspaar ben. Daar word ik heel blij van! Want als het klikt samen dan voelt het vaak wel een beetje zo; en dat zie, hoor en voel je tijdens de ceremonie!

Jullie mogen in ieder geval het volgende van mij verwachten:

  • Betrokkenheid, enthousiasme, gastvrijheid en creativiteit. 
  • Vrijblijvende kennismaking via video-call
  • Met zorg samengestelde vragen over jullie leven, de liefde, elkaar enz. (Ik beloof jullie dat jullie er met plezier en een grote lach op je gezicht aan zullen werken..)
  • Input van getuigen, ouders, vrienden of familie voor de ceremonie om jullie ceremonie nóg leuker te maken. 
  • Voorgesprek waarin we de ceremonie vormgeven en creëren zo jullie droomceremonie.  
  • Unieke love story. Van het begin tot het eind is het jullie verhaal, persoonlijk en recht van uit m’n hart geschreven.  
  • Het leiden van jullie (huwelijks)ceremonie met pit, passie en vrolijkheid.
Jullie love story begint hier- plan een kennismaking