Trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland, veel bruidsparen dromen er van. En heel eerlijk: ik ook! Tijdens de zonsondergang op een verlaten strand lekker met je voetjes in het zand? Of een intieme ceremonie midden in een olijfgaard in Italië. Of bij onze zuider buurtjes in de Ardennen of Frankrijk op een prachtig chateau.

Make your dreams happen!

Vaak verblijven jullie samen met de gasten een aantal dagen op een mooie locatie. Het weer, de omgeving en het vieren van de liefde zorgen voor een heerlijke relaxt sfeertje.

Voor de wet trouwen in het buitenland brengt wel een hoop papierwerk met zich mee. Je trouwt namelijk ook volgens de huwelijksrechten-en plichten van het land. Daar zitten jullie misschien niet echt op te wachten.

Het ceremonieel huwelijk is dan een uitkomst. Jullie kunnen in Nederland voor de wet trouwen en op de trouwlocatie in het buitenland de liefde vieren. Op deze manier besparen jullie jezelf veel administratieve handelingen en extra kosten.

Eén van mijn grote passies is reizen. Dus reizen én een lovestory mogen vertellen is natuurlijk helemaal een te gekke combi. Ik kom graag naar jullie toe!

Jullie love story begint hier- plan een kennismaking

Slide