Kies voor een zelfstandig trouwambtenaar

Een mooie en intieme trouwceremonie maken kost tijd en aandacht! Als zelfstandig trouwambtenaar heb ik dat. Dat is wat mij betreft het grootse verschil tussen mijn werk als trouwambtenaar voor de gemeente en als zelfstandig trouwambtenaar.

Ik doe een grote tijdsinvestering in het creëren van jullie trouwceremonie; het kennismaken, het mij verdiepen in jullie leven, het contact met jullie familie en vrienden en het schrijven van jullie verhaal. Ik reis vele kilometers door het hele land en ver over de grens om de liefde te vieren. 

Het is heel belangrijk dat jullie een klik hebben met jullie trouwambtenaar/ceremoniespreker. Om zeker te weten dat we een goede match zijn met elkaar maken we vooraf vrijblijvend kennis. 

Ontspannen op weg naar de mooiste dag van jullie leven!

Jullie love story begint hier- plan een kennismaking