Trouwen op een bijzonder locatie met een zelfstandig BABS

Buiten een trouwambtenaar van je gemeente kunnen jullie ook kiezen voor een zelfstandig trouwambtenaar. Iemand waar jullie vooraf kennis mee kunnen maken om te kijken of die persoon wel echt bij jullie past. In wie jullie het vertrouwen hebben dat jullie lovestory met liefde en passie verteld zal worden. En vooral veel tijd en persoonlijke aandacht voor jullie heeft en jullie helpt om jullie ceremonie extra bijzonder te maken.

Als benoemt en beëdigd trouwambtenaar van gemeente Gorinchem kan ik in vrijwel elke gemeente in Nederland benoemt worden tot ‘trouwambtenaar voor één dag’. Bij jullie “aangifte van voorgenomen huwelijk” kunnen jullie aangeven jullie eigen zelfstandig trouwambtenaar mee te willen nemen. Ik stuur dan mijn benoeming en beëdiging op naar de gemeente en mag dan voor één dag uit naam van die gemeente jullie huwelijk voltrekken.

Op deze manier kunnen jullie dus op elke te gekke wettelijke trouwlocatie in Nederland door mij getrouwd worden. We werken dan wel volgens de wensen en richtlijnen van de gemeente. Het kan dus zijn dat er die dag een bode bij jullie ceremonie aanwezig is. De bode brengt meestal de trouwakte en een toga mee. Bij sommige gemeente heet de bode de gasten welkom en wijst hij/zij hun zitplaats en begeleiden ze het ondertekenen van de trouwakte. De toga is soms verplicht maar vaak mogen jullie als bruidspaar zelf aangeven waar jullie voorkeur naar uitgaat. Anders trouw ik jullie een feestelijke outfit!

Mocht jullie Gorinchem willen trouwen dan trouw ik jullie in dienst van gemeente Gorinchem. Ik werk dan niet als zelfstandig trouwambtenaar van Liefdevieren.

Op de dag van de liefde is één ding altijd zeker. Als zelfstandig trouwambtenaar verbind ik jullie in de liefde en verras ik jullie met een toespraak die op het lijf is geschreven. Warm, sprankelend en een tikje ontroerend. Altijd vol spontaniteit en liefde.

Het kosten plaatje van deze optie: Jullie betalen trouwleges aan de gemeente van jullie keuze, eventuele kosten voor de eenmalige benoeming van de babs en het tarief van de zelfstandig trouwambtenaar.

Jullie love story begint hier- plan een kennismaking