Als jullie geen fan zijn van standaard clichés

en slaapverwekkende verhalen

dan zitten jullie bij mij helemaal goed.

trouwen

Ik beloof dat jullie ceremonie een bruisend, levendig verhaal vol liefde wordt.  Dat het over jullie gaat en de dingen die er echt toe doen jullie leven. En dat verhaal dat breng ik vol warmte, spontaniteit, ontroering en hilariteit.

De kunst van vertellen

Het is heel belangrijk dat degene die jullie ceremonie leidt, naast een tof verhaal, ook de expertise in huis heeft. Trouwen is wel een vak en geloof me,  je wil geen gestuntel op D-Day.

Als professional heb ik meer dan honderd huwelijken voltrokken. Door deze ervaring kan ik improviseren en op een professionele manier bijsturen als het nodig is.

Ik ben niet alleen jullie storyteller, maar ook de regisseur van een heel belangrijk moment in jullie leven. Zodat je vol vertrouwen en ontspannen van jullie ceremonie kunnen genieten.

Een verhaal vertellen is een kunst; en dus iets heel anders dan een verhaal voorlezen of nog erger; een praatje houden… Mijn talent is om jullie verhaal op alle vlakken tot leven te brengen, levendig, los en ongedwongen.

Annet straalt liefde uit en dat merk je direct in de gesprekken, appjes en telefoontjes en dat in combinatie met een goede dosis humor, geweldig!

Marcel & Nathalie

Liefste Annet, Jij zorgde dat onze ceremonie werkelijkheid werd. Met een lach en een traan luisterden we ademloos naar ons verhaal, dat je vertelde alsof je er al die tijd zelf bij bent geweest. Je hebt ons geraakt en daarvoor heel veel dank! Xx

Klaas & Evelien

Lieve Annet, je bent een geweldig leuke vrouw met pit en een beetje Rock’n Roll! Je vrolijke verschijning maakte onze ceremonie echt af! Xx Bart en Sylvia

Bart & Sylvia

Oh oh oh wat deed je het prachtig! Ons verhaal zo mooi verteld: puur , gezellig en relaxt. Een dikke 10 van ons, topper! Xx Gerrit en Monique

Gerrit & Monique

Annet heeft onze ceremonie zo persoonlijk gemaakt. Wat een super vrouw, ze weet hoe de liefde te vieren! X Jasper en Monique

Jasper & Monique

Ik ga op zoek naar de pareltjes in jullie leven, de juicy details en de beste grappen. Hiervoor benader ik familie en vrienden; natuurlijk alleen als jullie dat aandurven. Zo wordt de ceremonie nog persoonlijker, rijker en leuker.

Geen zorgen: tijdens ons verdiepingsgesprek bespreken wat jullie wel en niet in de ceremonie verwerkt willen hebben. Jullie hebben de regie. Bovendien ken ik het verschil tussen leuke anekdotes en de verhalen die beter geschikt zijn voor op het feest na een paar biertjes, haha.

Hoe werkt trouwen eigenlijk?

Dit willen jullie!

Op jullie grote dag wil je dat jullie verhaal aan alle kanten klopt. Dat het écht over jullie gaat. Een ceremonie waar jullie en de gasten jullie helemaal in herkennen. Een verhaal waar de liefde vanaf spat; liefde voor elkaar en voor jullie familie en vrienden.

Eigenlijk vieren we op dat ene moment die liefde én het leven.

Met een grote sprong duik ik in jullie levensverhaal. Elk verhaal dat ik mag schrijven en vertellen is op maat en speciaal voor jullie geschreven. En dat doe ik jullie cadeau met een mix  van energie, levendigheid, interactie én een flinke dosis pit en humor.

Samen vinden we de juiste balans tussen ontroerend, grappig en serieus. Want het leven heeft nou eenmaal niet alleen maar hoogtepunten. We kijken samen naar hoe we jullie ceremonie krachtig, mooi en vol gevoel kunnen maken. Het is tenslotte wel feest!

Benieuwd naar mijn aanbod?
Inge_Pieck_Fotografie-120

Investeren in de liefde

Elke ceremonie die ik maak is maatwerk. Er ligt geen standaard verhaal op de plank waar ik een beetje in knip en plak. Nee, het is jullie verhaal van a tot z op maat gemaakt en daar investeer ik veel tijd in.

Aan half werk doe ik niet, want we gaan tenslotte voor een topceremonie. Die intensieve werkwijze in combinatie met mijn ervaring is van grote waarde voor jullie dag.

Het is goed te weten dat ik een beperkt aantal huwelijken per jaar aanneem. Dit doe ik om jullie de hoogste kwaliteit en aandacht te kunnen bieden. En.. ik hou het graag ook leuk voor mezelf; zodat ik met liefde en passie mijn werk kan blijven doen, zonder dat het went!

Elke liefdesfeestje moet grandioos en onvergetelijk zijn. En door de gasten nog lang over nagepraat worden. Als ik daar na afloop met jullie op mag proosten is mijn missie geslaagd!

Mijn aanbod

In mijn aanbod bied ik twee unieke ceremonies die jullie trouwdag onvergetelijk
zullen maken en waar jullie met een grote lach op jullie gezicht aan terugdenken.

Bruisende Liefdesceremonie

Bruisende Liefdesceremonie

Bij de Bruisende Liefdesceremonie gaan we samen aan de slag om een
onvergetelijke ceremonie te creëren die helemaal bij jullie past.

Jullie krijgen leuke en liefdevolle vragen over jezelf en elkaar. Plus, jullie mogen vier favoriete mensen aandragen om extra grappige en ontroerende anekdotes over jullie te delen. Dit maakt de ceremonie nóg persoonlijker en verrassender!

Tijdens het verdiepingsgesprek leer ik jullie nog beter kennen en samen geven we vorm aan jullie ceremonie.

Het resultaat? Jullie ceremonie is een bruisend liefdesverhaal vol liefde, humor en volledig op maat gemaakt. Dit wordt een dag om nooit te vergeten!

Liefdevieren Belevenis

Liefdevieren Belevenis

Met de Liefdevieren Belevenis gaan we all-in voor jullie droomceremonie.

Jullie ontvangen uitgebreide vragen en ik zal nog meer dierbaren benaderen om waardevolle verhalen en herinneringen over jullie relatie te verzamelen.

Daarnaast krijgen jullie een super inspirerende brochure met tips en tricks om jullie ceremonie persoonlijk en uniek te maken, inclusief hulp bij het schrijven van jullie trouwgeloften. We voeren een uitgebreid voorbereidend gesprek en werken nauw samen om jullie perfecte ceremonie tot leven te brengen. Tijdens de ceremonie is er zelfs ruimte voor gastsprekers, zodat vrienden en familie korte, liefdevolle speeches kunnen geven.

Het resultaat? Een uitgebreide ceremonie waarin al jullie wensen vervuld worden en de liefde op en top gevierd wordt. Dit wordt een feest om nooit te vergeten!

Wat kost al dit leuks?

Natuurlijk willen jullie weten waar jullie aan toe zijn. Een ceremonie binnen Nederland kan ik jullie aanbieden vanaf €1.650,00 inclusief BTW.

Mijn tarief is exclusief trouwleges en eventuele kosten voor een eendaagse
benoeming tot BABS in de gemeente van jullie keuze, en reiskosten.

Deze bruidsparen gingen jullie voor!

Annet neemt geen blad voor de mond, ze heeft heerlijke humor, is vriendelijk en open. Ze heeft ons vooraf ook voor de wet getrouwd. Zelfs dit heeft Annet speciaal gemaakt door onze favoriete hardstyle muziek te draaien tijdens onze entree.
Wij hebben onwijs genoten van haar verhaal tijdens onze ceremoniële bruiloft.

DAAN & ESTHER

Annet is alles wat je wil op jouw bruiloft. Ze is liefdevol en grappig, maar kan ook zeker serieus zijn.
Annet kan zich goed in andere verplaatsen.
Met een lach en een traan hebben we naar óns verhaal geluisterd dat ze vertelde alsof ze er al die tijd zelf bij is geweest.

KLAAS & EVELIEN

De speech van Annet tijdens ons huwelijk was helemaal on point, humoristisch en gevoelig op de juiste momenten. Daarnaast was de snelle communicatie en het meedenken toen we onze dag onverwacht anders moesten indelen echt heel fijn.

Wij en onze gasten hebben onwijs genoten!

NORA & PETER

Kennismaken

Zijn jullie benieuwd hoe we jullie ceremonie tot het meest magische moment van de dag maken? En naar mijn beschikbaarheid op jullie datum?

Stuur dan vrijblijvend een email naar: info@liefdevieren.nl of vul het contactformulier in en ik neem binnen 2 werkdagen contact met jullie op. Ik wil graag weten wie jullie zijn en ben benieuwd naar jullie trouwplannen en wensen.

Na een kennismaking weten we snel genoeg of we de juiste klik hebben om jullie ceremonie tot onvergetelijke herinnering voor het leven te maken.

 

Liefs, Annet

Wil je een kennismaking inplannen?
Trouwambtenaar