Vernieuw jullie trouwgelofte

Renew your vows

R_P_lottedegraafphotography_tilburg-134

De liefde is natuurlijk veel te mooi om maar één keer te vieren op jullie huwelijksdag. Echt, er zijn heel veel goede redenen te bedenken om jullie liefde weer in het zonnetje te zetten!

Eén van mijn favoriete momenten na de ceremonie is het proostmoment. Ja, vanwege de bubbels en een stuk taart natuurlijk, maar ook om even na te praten met het bruidspaar en de gasten.

En heel vaak hoor ik gasten dan zeggen: “Als wij zo’n mooie ceremonie hadden gehad, zouden we ons huwelijk nog weleens over willen doen.” En ik zeg dan: ‘Dat is een mega goed idee’! Jullie liefde is namelijk meegegroeid met het leven, misschien hebben jullie nu een schitterend gezin en kleinkinderen.

Bij een ‘ceremoniële herbevestiging ceremonie’ beleven jullie symbolisch opnieuw jullie huwelijk. Ik neem jullie mee op reis door jullie liefdes- en levensverhaal. Jullie verklaren opnieuw de liefde en zeggen symbolisch “JA” tegen elkaar.

Dus poets die trouwringen maar op, laat je trouwjurk even stomen (en eventueel de zoom een beetje uitleggen), want dit is een feestje waard!

Nieuwsgierig naar wat ik hierin voor jullie kan betekenen?

Dit liefdesfeestje is perfect voor jullie als:

  • Jullie lang geleden zijn getrouwd en die speciale dag opnieuw willen beleven met iedereen die nu deel uitmaakt van jullie leven, zoals eventuele kinderen en kleinkinderen.

 

  • Jullie destijds een weinig persoonlijk liefdesverhaal hadden en misschien ook nog een saaie trouwambtenaar, maar het nu echt bijzonder willen doen.
  • Jullie nog steeds super happy zijn en gewoon zin hebben in een fantastisch
    liefdesfeestje.

 

  • Jullie hoogte- en dieptepunten hebben doorgemaakt, jullie liefde op de proef is gesteld en toch zijn jullie sterker dan ooit samen en daar woorden aan willen geven.

Jullie liefde verdient het om afgestoft,

opgepoetst en opnieuw omarmd te worden!

“Door de wind, door de regen, dwars door alles heen. Door de storm al zit alles tegen, met jou ben ik nooit alleen.” (Miss Montreal)