Het vieren van jullie jubileum

Wauw, wat vliegt de tijd voorbij he! Voor je het weet zijn jullie 1, 5, 12,5, 25 of misschien wel 50 jaar getrouwd!

Hoe mooi is het om deze mijlpaal in jullie huwelijk te vieren.

Dat kan natuurlijk op allerlei manieren. Misschien gaan jullie samen of met het gezin op een geweldige reis. Of misschien kiezen jullie voor een knalfeest met al jullie familie en vrienden. Of juist een intiem liefdesfeestje, lekker thuis of in de tuin.

Hoe dan ook; Jullie liefde verdient het om opnieuw in de spotlight te staan!

In al die jaren zijn jullie gegroeid, is jullie band sterker geworden, is jullie liefde op de proef gesteld en misschien zijn jullie elkaar zelfs weleens uit het oog verloren. Maar ondanks alles zijn jullie nog steeds samen!

Tijdens het vieren van jullie jubileum halen we herinneringen op aan jullie huwelijk van “zoveel” jaar geleden. Hoe hebben jullie het leven samen ervaren, wat heeft het jullie gebracht? Hoe hebben jullie elkaar gesteund en door moeilijke tijden heen geholpen? We vieren het NU en kijken ook naar de toekomst. Wat zijn jullie dromen nog en wat is het geheim achter jullie lange liefde?

Ik ga jullie verrassen met een mooi verhaal. Met elkaar ontwerpen we een ceremonie waarin jullie, eventuele kinderen en kleinkinderen een hoofdrol mogen spelen.

Als jullie willen verklaren jullie opnieuw jullie liefde en zeggen symbolisch “JA” tegen elkaar, in het bijzijn van al jullie gasten.

Benieuwd naar wat ik hierin voor jullie kan betekenen?

Dit liefdesfeestje is perfect voor jullie als:

  • Jullie jubileum een geweldige kans is om herinneringen op te halen en nieuwe te maken met de mensen die het dichtst bij jullie staan.

 

  • Jullie de liefde willen vernieuwen en bekrachtigen voor de komende jaren.

 

  • Jullie een goede reden zoeken om die prachtige jurk en dat stijlvolle pak weer uit de kast te trekken. Shoppen voor een mooie party outfit mag natuurlijk ook!
  • Een spetterend feest willen geven. Hoe leuk is het om jullie gasten tijdens dit feest te verrassen met elkaar opnieuw JA beloven?

 

  • Jullie bewust stil willen staan bij deze bijzondere mijlpaal.

 

TIP || Dit is ook een geweldig cadeau om aan je ouders te geven voor hun jubileum!