De trouwlocatie

Trouwen doe je hopelijk maar één keer in je leven. De liefde verdient het om groots gevierd te worden. Het aller belangrijkste van de dag is natuurlijk het moment waarop jullie echt JA tegen elkaar gaan zeggen, de ceremonie dus!

Laten we het eens over de trouwlocatie hebben. Veel bruidsparen trouwen op het gemeentehuis in hun woonplaats. Prima natuurlijk, niks mis mee. Maar voor extra magie en sfeer zijn er heel veel te gekke trouwlocaties buiten de muren van het gemeentehuis.

Als zelfstandig trouwambtenaar én geluksvogel mag ik op de meest bijzondere plekken huwelijken voltrekken. Op een imposant landgoed, in een prachtige tuin met als decor een fontein van bloemen,  in een te gekke kas vol bijzondere planten en nog veel meer! Het fijne van zo’n locatie is dat er zo veel meer mogelijkheden zijn. Denk aan de styling in jullie eigen thema, de opstelling van de zitplaatsen en na de ceremonie te proosten op de liefde.

Als bruidspaar zijn jullie namelijk niet verplicht om in jullie eigen gemeente te trouwen. Dat mag in elke gemeente binnen Nederland. Het maakt jullie dag en ceremonie nóg specialer als je op een geweldige plek elkaar het ja woord kunt geven.

Een plek waar een bijzondere sfeer hangt, je een geweldig uitzicht hebt, of waar jullie bijzondere herinneringen aan hebben. Durf groots te denken en kleur eens fijn buiten de lijntjes. Vier de liefde op jullie droomplek met je lief, jullie dierbaarste mensen om jullie heen én met een trouwambtenaar die bij jullie past want dan ontstaat er echte magie!