Wat maakt Liefdevieren uniek?

Een aantal jaar geleden vroeg een dierbare vriendin of ik hun huwelijksceremonie wilde leiden. Mijn antwoord was zonder twijfel JA!
Sindsdien ben ik verslingerd aan het vieren van de liefde..

Met heel veel passie, hart en ziel schrijf en vertel ik liefdesverhalen. Als zelfstandig trouwambtenaar verbind ik jullie in de liefde. Voor de wet, ceremonieel op een bijzondere locatie of in het buitenland.

Mijn stijl is te omschrijven als recht uit het hart, met pit en een goede dosis humor. Het mooiste compliment dat ik kan krijgen is als de gasten vragen of ik een vriendin van het bruidspaar ben. Daar word ik heel blij van! Want als het klikt samen dan voelt het vaak wel een beetje zo en dat zie, hoor en voel je tijdens de ceremonie!

Mijn hart klopt voor intieme ceremonies op een bijzondere locatie. Voor ceremonies de net even anders mogen zijn. Waar jullie liefde centraal staat, maar waar zeker ook liefde en waardering mag worden uitgesproken naar jullie familie en vrienden. We spreken vaak te weinig uit dat we elkaar waarderen en van elkaar houden en waarom we dat doen. Het is heel mooi om daar tijdens de ceremonie de tijd voor te nemen.

Ik wil graag meer informatie!