Wat kost al dit leuks?

Natuurlijk willen jullie graag weten wat het kostenplaatje is van het belangrijkste moment van de dag, jullie liefdesceremonie!

Trouwen doen jullie hopelijk maar één keer in jullie leven. Dan mag jullie liefde gevierd worden met een persoonlijk verhaal dat jullie raakt, laat lachen en jullie verbind. Verbinding met elkaar, maar ook met de belangrijkste mensen die deze bijzondere dag met jullie vieren.

Om jullie verhaal te vangen, schrijven en vertellen. Om jullie een ceremonie te bezorgen waar de liefde voelbaar is, waar alles in elkaar past van de muziek tot.. noem maar op. Om dit moment zo mooi mogelijk en het liefst nog net een beetje meer te maken, investeer ik tijd. Gemiddeld besteed ik zo ongeveer 35 a 40 uur per bruidspaar.

Jullie mogen het volgende van mij verwachten:

  • Betrokkenheid, enthousiasme, gastvrijheid en creativiteit. Ik zal jullie zo goed mogelijk helpen, meedenken en meegenieten van alle voorpret bij de voorbereiding.
  • Kennismaken via videobellen heeft bij veel bruidsparen de voorkeur, maar we kunnen ook kennismaken tijdens een fijne wandeling of bij slecht weer een drankje doen op een locatie bij mij in de buurt.
  • Voelen we ons goed bij elkaar en hebben jullie vertrouwen in mij? Dan maken jullie me superblij!  Ik leg jullie trouwdatum vast en dan kunnen we van start!
  • Jullie ontvangen huiswerk, ja echt! Maar dan gelukkig leuk huiswerk, met zorg samengestelde vragen over jullie leven, de liefde, elkaar enz. Ik beloof jullie dat jullie er met plezier en een grote lach op je gezicht aan zullen werken..
  • Om jullie ceremonie zo verassend en leuk mogelijk te maken mogen jullie getuigen, ouders, besties en BFF’s uitkiezen. Zij ontvangen dan ook een speciale vragenlijst om leuke en lieve dingen over jullie met mij te delen. Zo leer ik jullie nog beter kennen!
  • Natuurlijk spreken we ook bij jullie thuis af voor een uitgebreid gesprek. Willen jullie kinderen of gastsprekers een rol laten vervullen, de ceremonie opluisteren met live muziek? We bespreken al jullie wensen en creëren zo jullie droomceremonie.
  • Het papierwerk rondom opsturen van mijn benoeming en beëdiging voor een eventuele eendaagse benoeming tot jullie trouwambtenaar bij de betreffende gemeente.
  • Het vertalen en schrijven van jullie woorden in een op het lijf geschreven verhaal. Van het begin tot het eind is het jullie verhaal, persoonlijk en recht van uit m’n hart geschreven.  Want wat niet uit het hart komt, kan een ander hart niet raken. Zodat jullie verhaal ontroert, verast, de liefde voelbaar is en hard gelachen mag worden.
  • Het vertellen van jullie jullie lovestory en het leiden van jullie (huwelijks)ceremonie met pit, passie en vrolijkheid. Ik doe NIET aan saaie liefdesfeestjes.
  • Een leuke verrassing tijdens de ceremonie, en tja.. die verklap ik natuurlijk niet!

Een ceremonie in Nederland en België kan ik jullie aanbieden vanaf €1.250,00.

NB: Mijn tarief is exclusief reiskosten, kosten voor een eventuele eendaagse benoeming tot trouwambtenaar in jullie gemeente en trouwleges.

Gaan we samen op avontuur in het buitenland? Dan maak ik daar na goed overleg een op maat gemaakte prijsopgave voor.

Ik wil graag meer informatie!