Waarom kiezen voor zelfstandig babs?

Een mooie en intieme trouwceremonie maken kost tijd en aandacht! Als zelfstandig trouwambtenaar heb ik dat! Dat is wat mij betreft het grootse verschil tussen mijn werk als trouwambtenaar voor de gemeente en als zelfstandig trouwambtenaar.

Tientallen uren besteed ik aan het creëren van jullie trouwceremonie; het kennismaken, het mij verdiepen in jullie leven, het contact met jullie familie en vrienden en het schrijven van jullie verhaal. Met mijn autootje scheur ik vele kilometers door het hele land en ver over de grens.

Bij een persoonlijke trouwceremonie is het heel belangrijk dat jullie een klik hebben met de trouwambtenaar/ceremoniespreker. Als bruidspaar zijn jullie van harte welkom om vrijblijvend kennis met mij te maken. We gaan alleen met elkaar aan de slag als we ons prettig voelen bij elkaar. Ik vind het belangrijk om op een ontspannen en gezellige manier met elkaar samen te werken.

Ik wil graag meer informatie!