Recencies

trouwen-slot-loevestein

Robbert & Cirsten

Lieve Annet,

Bedankt voor de leuke samenwerking!

De gesprekken waren ongedwongen en ontspannen. Je was heel betrokken en dacht goed mee met onze wensen. We hebben genoten van je zeer persoonlijke speech die je vol spontaniteit bracht. Je gevoel voor timing en de aandacht voor belangrijke gebeurtenissen in ons leven maakte dat de ceremonie echt ons verhaal vertelde. Je toverde bij menigeen een lach op het gezicht maar ook een traan!

We hebben genoten!

Foto 3

Bas & Herma

Annet,

wij willen jou nogmaals bedanken voor de wijze waarop je de huwelijksceremonie van onze zoon en schoondochter in Orvelte hebt verzorgd.

Enkele aspecten die wij bijzonder gewaardeerd hebben waren: Het zeer persoonlijke karakter van de ceremonie, dankzij jouw tijdrovend voorbereidende werk, je humoristische en vaak spontane opmerkingen. Het verhaaltje voor de kinderen die daarbij aan jouw lippen hingen. Ook van andere aanwezigen hebben we soortgelijke geluiden gehoord.

Dus kortweg gezegd: Een voortreffelijk uitgevoerde huwelijksceremonie!

610_1954

Jacobiene & Louis

Hi annet,

Ja, ik zweef nog een beetje in de wolken. Wat een fantastische dag.

En wat hebben we genoten van de ceremonie. Je hebt er echt iets moois van gemaakt.

We kregen veel complimentjes over onze charmante babs. Veel mensen wisten niet dat het mogelijk was en waren totaal verrast door jouw persoonlijke uitvoering. Dus complimenten.

We gaan heerlijk genieten van onze tijd samen in Cuba en zullen de film van afgelopen zaterdag nog vaak in ons hoofd afspelen!

trouwen-chateau-de-presseux

Karin & Calvin

Lieve Annet,

We zijn weer op weg naar huis met een aanhanger vol herinneringen. Wat hebben we een gaaf weekend gehad mede dankzij jou. We hebben heel veel gehoord; “Waar hebben jullie degene gevonden die jullie ceremonie leidde? Die was echt heel goed!” En dat was niet één keer maar heel vaak.

Dat wilden we je graag even zeggen. En wij vonden je al super, maar ook wij vonden dat je onze verwachtingen overtrof. Het lijkt ons leuk om na de vakantie samen bij te kletsen en de foto’s en film te kijken .

Foto 5

Cynthia & Christiaan

Lieve Annet,

Heel blij waren we met jou! Onze ceremonie; Mooi en ontroerend.. alsof je ons al jaren kende..