Aan de slag

Zijn jullie benieuwd of we samen die klik hebben laten we dan kennismaken en praten over de liefde! Dit kunnen we doen via een video-call of tijdens een frisse wandeling op de Groesplaat in Sleeuwijk.

Vertel me jullie plannen en wensen. Als we besluiten om met elkaar aan de slag te gaan kom ik een ruim aantal weken voor de huwelijksdag naar jullie toe en hebben we een uitgebreid gesprek met elkaar.

Dan gaan we samen jullie huwelijksceremonie vormgeven en duiken we in de verhalen die jullie verbinden en uniek maken. Met jullie toestemming heb ik ook contact met mensen die voor jullie belangrijk zijn.

Door alle elementen met elkaar te verbinden ontstaat een toespraak die van het begin tot het einde jullie verhaal vertelt.
En dan is de grote dag aangebroken! Ik ben er altijd ruim van te voren om de sfeer te proeven en ceremoniemeesters en getuigen te begroeten. Om even te bekijken of de ceremonieopstelling is zoals we samen hebben bedacht. En dan ben ik er helemaal klaar voor!

Let me surprise you with your LOVE

Ik wil graag meer informatie!